Vilka vi är 

Det är många som jobbar tillsammans med oss och skapar Olika. Alltifrån våra författare, illustratörer till tryckerier, föreläsare, och hemsidesfixare. Författare och illustratörer finns under FÖRLAG i menyn ovan.

Leo Ringqvist
Leo har en bakgrund inom administration, inköp och teknik. På Olika jobbar han med kundtjänst och order, royalty, avtal, fakturering, hemsida och övrig administration.
leo(at)olika.nu
0793-476202

 

Stephanie Johansson Pastén 
Stephanie är litteraturvetare med examen från University of Kent i engelsk och komparativ litteratur. Hon har koll på det senaste inom normkritik och inkludering. På Olika jobbar hon som redaktör, med bibliotek och med marknad och sälj.
stephanie(at)olika.nu
0723-106629

 

Kristina Henkel
Kristina är en av Sveriges första jämställdhetskonsulter och har lång erfarenhet av att utbilda om jämställdhet, normkritik och inkludering. På Olika jobbar hon med utbildning som föreläsare och projektledare samt sitter med i styrelsen.
kristina(at)olika.nu
0737-033562

 

Linda Boodh
Linda kan kreativt skrivande, har arbetat som AD och har examen från Konstfack i Grafisk design och illustration. Linda arbetar som redaktör,  kommunikatör och med marknad och sälj på Olika.
linda(at)olika.nu
0739-801293

 

Emili Kvarnström Svensson
Emili är formgivare och illustratör med utbildning från bland annat Chelsea School of Design. Hon jobbar med att formge Olikas böcker och formge vårt material.
emili(at)olika.nu
0739-851209

 

Marie Tomičić
Marie har en bakgrund som lektor och forskare i organisatorisk förändring och ledarskap. På Olika jobbar hon som VD, förläggare och redaktör samt sitter med i styrelsen.
marie(at)olika.nu
0708-622808

 

Fler vi jobbar med!

Gunilla Åberg
Gunilla arbetar som styrelseordförande i Olika. Hon är utbildad ekonom och har lång erfarenhet av ledande roller inom marknad, ekonomi och affärsutveckling.

Stephanie Barrouillet
Stephanie driver Brights Agency och representerar och säljer Olikas titlar på den internationella marknaden.

Hanna Liljeqvist
Hanna gör utkast på översättning på alla våra titlar, som sedan läggs in i vår internationella katalog.

Mariya Lysenkova
Mariya är också utvecklare och jobbar med att utveckla vår sajt och våra system.

Danielle Roderick
Hjälper oss att hålla lager och få upp vissa titlar på amerikanska Amazoon.

Kerstin Tapper
Kerstin driver Ackes bokföring och jobbar med att bokföra alla Olikas transaktioner.

Johan Thorén
Johan är journalist och konceptutvecklare och jobbar som representant för Östergötlands fotbollsförbund med det läsfrämjande projektet Läskickar!

Hanna Zimmerman Lamby
Hanna är formgivare och fotograf och hjälper Olika med att sätta böcker och göra form.