Välkommen till OLIKA bokklubb!

Vill du ge barn fler möjligheter och skapa läslust? Vill du ge barn normkreativa, roliga och spännande berättelser? Välkommen till vår bokklubb!

Från 119 kr – 149 kr/bok inklusive frakt.

Vill du hoppa över en bok, byta åldersgrupp eller ändra adress – inga problem, du kan chatta med oss eller mejla till oss på order(at)olika.nu eller ringa 079-3476202 så hjälper vi dig.
(OBS! Du har inget konto under “Mitt konto” om du är med i bokklubben, bokklubben sköts manuellt vid sidan om hemsidan.)

1. Ålder? Du väljer vilken ålderskategori du vill ha böcker inom. Vi har delat upp klubben i sex ålderskategorier:
Klubb SMULTRON pekbok 0-2 år
Klubb JORDGUBB 1-3 år
Klubb MELON 3-6 år
Klubb DELFIN lätt att läsa 6-9 år
Klubb ZEBRA kapitelbok 6-9 år
Klubb NOSHÖRNING kapitelbok 9-12 år

2. Kan jag vara med i klubb Smultron, Jordgubb och Melon samtidigt? Ja, vi har ett erbjudande till förskolor eller personer som vill ha böcker i alla tre ålderskategorier. Det blir en härlig fruktsallad! Vill du vara med i klubb Delfin, Zebra och Noshörning samtidigt? Det går också bra. Då har vi klubben Coola Djur!

3. Hur ofta? Vi skickar en bok varannan månad (februari, april, juni, augusti, oktober, december). Då hinner ni läsa boken om och om igen innan den nya kommer! Vi skickar den nya boken den 15:e varannan månad. Från det att vi skickar tar det ca 4-5 arbetsdagar innan den dimper ner i brevlådan hos dig.

4. Vilka böcker är det? Böckerna anpassas efter ålder på ditt barn, det är en blandning av gamla godingar, böcker från våra populära serier och några våra nya titlar. Du kan i förväg gå in här på bokklubbens sida och titta på vilka böcker som kommer att skickas nästa gång. Om du vet att du har boken, kanske du kan ge den till kompis, som en present, eller till en förskola. Om du absolut inte vill ha boken får du inom 14 dagar skicka den åter. Då står du bara för returportot.  Här kan du läsa om våra regler för returer

5. Hur betalar jag? Du betalar enkelt med fakturan som följer med boken varje gång. Vi kan skicka fakturor till en adress och boken till en annan. Du får 30 dagar på dig att betala.

6. Vad kostar det?  Vi har ett fast pris inklusive porto. Det blir varken mer eller mindre oavsett om böckerna är större eller mindre, billigare eller dyrare. Både bok och porto ingår alltid. 

Klubb SMULTRON 119 kr/bok inklusive frakt (ordinarie pris 148-168 kr inklusive frakt 49 kr)
Klubb JORDGUBB 139 kr/bok inklusive frakt (ordinarie pris 168-198 kr inklusive frakt 49 kr)
Klubb MELON 139 kr/bok inklusive frakt (ordinarie pris 168-198 kr inklusive frakt 49 kr)
Klubb FRUKTSALLAD (alla tre: Smultron, Jordgubb och Melon) 298 kr/paket inklusive frakt = 25% rabatt (119+139+139= 397 kr)

Klubb DELFIN 139 kr/bok inklusive frakt (ordinarie pris 168-178 kr inklusive frakt 49 kr)
Klubb ZEBRA  139 kr/bok inklusive frakt (ordinarie pris 168-178 kr inklusive frakt 49 kr)
Klubb NOSHÖRNING 149 kr/bok inklusive frakt (ordinarie pris 188-198 kr inklusive frakt 49 kr)
Klubb COOLA DJUR (alla tre: Delfin, Zebra och Noshörning) 320 kr/paket inklusive frakt = 25% rabatt (139+139+149= 427 kr)

7. Kan jag vara med i bokklubben även om jag bor utanför Sverige? Ja, vi kan leverera utanför Sverige! Då tillkommer det lite i fraktkostnad. Den läggs på priserna ovan.

Väljer du EN klubb kostar det 60 kr extra i frakt.
Väljer du TVÅ klubbar, kostar det 120 kr extra i frakt.
Väljer du att vara med i Fruktsallad eller Coola djur – alla tre klubbarna – kostar det 130 kr extra i frakt.

Exempel: Om du väljer klubb SMULTRON så kostar den 119 kr inklusive frakt inom Sverige. Om du bor till exempel i Finland, så kostar det 119 kr + 60 kr = 179 kr inklusive frakt. 

8. Vilken blir den första boken? Räkna med att det tar 10 dagar innan du får din första bok. Eftersom böckerna skickas varannan månad så får alla som går med i klubben de böcker som ligger överst på klubben sida. Brytpunkten är den 1:a i månaden då böckerna skickas ut, så alla som går med från tex. mellan december och januari får decembers bok. Därefter kommer bokklubbens böcker runt den 20:e varannan månad.

9. Kan jag avboka? Om du är med i bokklubben och ser att det är en bok som kommer som du inte vill ha så kan du avboka den. Det gör du genom att mejla order(at)olika.nu och skriva in vem du är och vilken bok det är du inte vill ha så tar vi bort dig från skicklistan den gången. För att det ska fungera vill vi ha din avbokning senast 14 dagar innan boken skickas ut. Det innebär att vi vill ha din avbokning senast den 1:e augusti för den boken som går ut den 15:e augusti (som du får runt den 20:e augusti) och så vidare. Vi har inte möjlighet att byta ut en bok mot en annan utan då är det bättre att du avanmäler dig just den gången.

10. Måste jag förnya hela tiden? Nej, bokklubben är en prenumerationstjänst som förlängs per automatik. Du kan när som helst avbryta din prenumeration genom att mejla oss på order(at)olika.nu. För att inte en bok ska skickas ut behöver vi ha din uppsägning senast 14 dagar innan den bok som står på tur har skickats ut. Vi skickar ut den 15:e den aktuella månaden och vi behöver ha din uppsägning senast den 1:e samma månad som boken ska gå ut (se vilka månader det är ovan.). Om den 15:e infaller på en helgdag skickas boken nästkommande vardag.

11. Hur avslutar jag mitt medlemskap? Du mejlar order(at)olika.nu och meddelar ditt namn och i vilken klubb du är med så tar vi bort dig ur vårt register för bokklubben.

12. Vilken blir den första boken? Du får den aktuella boken i den klubben du väljer att gå med i. Räkna med att tar upp till 10 dagar innan du får din första bok. Därefter kommer bokklubbens böcker runt den 15:e varannan månad. Notera att vi byter vilka böcker vi skickar ut den 1 april denna gång. Går du med i bokklubben fram till den 31/3 får du februaris böcker och sen direkt efter skickar vi ut aprils böcker.

13. Och sen? Vi hoppas såklart att du tycker att det här är toppen! Anmäl dig redan idag. Välkommen!

Jag vill vara med i Klubb Smultron för pekbok 0-2 årJag vill vara med i Klubb Jordgubb 1-3 årJag vill vara med i Klubb Melon 3-6 årJag vill vara med i Klubb Fruktsallad (Smultron, Jordgubb och Melon)Jag vill vara med i Klubb Delfin lätt att läsa 6-9 årJag vill vara med i Klubb Zebra kapitelbok 6-9 årJag vill vara med i Klubb Noshörning kapitelbok 9-12 årJag vill vara med i Klubb Coola Djur 6-12 år (Delfin, Zebra och Noshörning)

Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

JUNI MÅNAD – BÖCKERNA DU FÅR OM DU GÅR MED I BOKKLUBBEN NU!  

Klubb SMULTRON pekbok 0-2 år
Leka ute

Klubb JORDGUBB  1-3 år
Mix jobbar

Klubb MELON 3-6 år
Stjärnfall i dinosaurieland

Klubb DELFIN lätt att läsa 6-9 år
Ett jobb för Nora Henriksson

Klubb ZEBRA kapitelbok 6-9 år
Uppdrag: Havsodjuret

Klubb NOSHÖRNING kapitelbok 9-12 år
Isporten: Fångade

.

AUGUSTI MÅNADS BOK – I NÄSTA UTSKICK KOMMER DESSA HÄRLIGA BÖCKER! 

Klubb SMULTRON pekbok 0-2 år
Leka inne

Klubb JORDGUBB  1-3 år
Vi bakar

Klubb MELON 3-6 år
UppfinnarJohanna & Huttan

Klubb DELFIN lätt att läsa 6-9 år
Vem är kär i Abel Svensson?

Klubb ZEBRA kapitelbok 6-9 år
Uppdrag: Vattenhäxan

Klubb NOSHÖRNING kapitelbok 9-12 år
Isporten: Elden kommer