­
titta_skogen_NY_3d

Titta skogen!

109.00 kr

Text och bild bildar en tilltalande naivistisk enhet som barnet lätt knyter an till – ett alldeles ypperligt möte!

Blomman, humlan, mossan.
Lukta, lyssna, gosa.
Det är vår i skogen!

Genom vår, sommar, höst och vinter följer vi fyra olika barn som på egen hand upptäcker naturen. Äventyr med alla sinnen vidöppna. Lika enkelt som storslaget!

Pekbok från cirka 0 år.

 

Produktbeskrivning

Författare: Åsa Mendel-Hartvig
Illustratör: Maija Hurme
Utgivningsår: 2017 (februari)
Storlek: 155 x 155 mm
Sidantal: 32 sidor
Inbunden
FSC-märkt
Tryckt i Lettland
Ålder: ca 0-2 år

Sagt om boken:

Med små medel och varm känsla förmedlar författaren Åsa Mendel-Hartvig och illustratören Maija Hurme kunskap och engagemang. Text och bild bildar en tilltalande naivistisk enhet som barnet lätt knyter an till – ett alldeles ypperligt möte!
Maria Nestorzon, BTJ

I boken visas bilder på allt möjligt i skogen och vad en kan göra med det. Bilderna är färgstarka och glädjefyllda med blommor, kottar och stövlar i skogen. Den får också med relationen mellan förälder och barn på ett rörande sätt och jag ser fram emot att läsa den för minstingen eftersom stora mest gillar långa texter och målande beskrivningar. Här är det bilderna som talar för sig själva till stor del i båda bilderna, och på ett bra sätt!
365 böcker du borde läsa

Illustrationerna är tydliga och mjuka men på samma gång går de rakt in i hjärtat med sin enkla men ändå målande närvaro. Bilderna jobbar med blickar och händer som gör att bilderna blir tydliga och grönskan ger allting en fin inramning.
Anna Liv Lidström, för Dagens bok. 8 av 10 i betyg!

Att upptäcka skogen på våren det är grönt och fint. Blommor att lukta på, humla att lyssna på, mossa att gosa med, kotte att tugga på och pappa att pussa på. Det kommer tre böcker till i denna söta serie, en bok för varje årstid. Ser jag fram emot!
Prickiga Paula

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Titta skogen!”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.