­
spionen_pa_spokskolan_3d

Spionen på spökskolan

159.00 kr

Om det inte varit för getingen hade Silas inte märkt att handen blivit osynlig. Han hade inte heller fått reda på att skolans vaktmästare inte bara var en vaktmästare. Eller att det fanns urgamla gångar som bredde ut sig under skolgården. Och han hade absolut inte upptäckt den märkliga dimman som väller in när klockan slår midnatt. Om Silas hade fått välja skulle allt vara som vanligt. Men det får han inte. Istället dras han in i en helt ny värld, där faror lurar bakom varje hörn.

Spionen på spökskolan är den första delen i urban fantasy-trilogin Spökskolan om ofrivilligt osynliga Silas, underliga vaktmästaren Vingela och oberäkneliga rektor Vektor.

Boktrailer: Spionen på spökskolan!

Produktbeskrivning

Författare: Jesper Lundqvist
Omslagsillustration: Ludwig Franzén

ISBN: 9789188347176
Utgivningsår: februari 2017
Storlek: 155 x 215 mm
Sidantal: sidor 208
Inbunden
FSC-märkt
Tryckt i Lettland

Spionen på spökskolan är  författaren Jesper Lundqvists första bok i ålderskategorin 9-12. Tidigare är han känd för sina uppskattade och rimmade mästerverk för de yngre. Som Vi letar skatt och Alla dör, samt de historiska och språkförändrande böckerna om Kivi, Monsterhunden, Goraffen och Drakbrakaren!

Sagt om boken:

”I Spionen på spökskolan, som är hans första bok för slukaråldern, fortsätter hans ekvilibristiska språkglädje. Detta är en ruggig bok med spöken, gastar, vålnader och demoner på fullaste allvar. Men det är också roligt och drastiskt. Som högläsningsbok borde den fungera perfekt. Då kan man skratta och rysa tillsammans och dessutom diskutera och fnissa åt ordlekarna.”
Gull Åkerblom, BTJ

Jag blir så förtjust i berättelsens lekfulla sätt att lyfta fram svårigheterna i att hitta sin plats och om att höra till.  Det finns så många fantasifulla detaljer i berättelsen, här vimlar det av livrädda vampyrer, otäcka tentakelmonster och gastar av olika slag. Vaktis i sig är en otroligt rolig karaktär som gjorde att jag fnissade högt flera gånger!
Betyg: 4+/5
Midnattsord

Det är en bok perfekt för bokslukaren i rätt åldersgrupp. Den är inte för läskig trots alla spöken och jag fick skratta en del också!
Vargnatts bokhylla

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Spionen på spökskolan”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.