Möjliga familjen (SPEL)

85 kr

Samla familjen Samlare av Sven Nordqvist!
Skapa en ny tradition med familjen Tradition av Joanna Rubin Dranger!

Få bonus med familjen Bonus av Matilda Ruta!

Möjliga familjen – en modern variant av ett traditionellt spel!
Några av våra främsta illustratörer har skapat varsin familj till det nya spelet Möjliga familjen. Genom att få skapa fritt med inspiration från samtidens mångfald har spelet äntligen fått en modern variant i en lyxig premiumkartong, perfekt att ge bort!

Spelet spelas antingen som ett klassiskt kvartettspel eller som finns i sjön. Enkelt, roligt och modernt.

Möjliga familjen är skapat av Tom Johansen och familjerna är illustrerade av Joanna Rubin Dranger, Per Gustavsson, Sven Nordqvist, Charlotte Ramel, Marcus Gunnar Pettersson, Matilda Ruta, Lisa Wool-Rim Sjöblom och Emma Virke.

Art. nr. 9789188613653 Kategorier: , , , , ,

Beskrivning

Titel: Möjliga familjen®
Antal kort: 35, storlek:  110×70 mm
Förpackning: 110x70x18 mm
Miljömärkt: FSC, Svanen
Idé: Tom Johansen
Form: Emili Kvarnström Svensson
Illustrationer: Joanna Rubin Dranger, Per Gustavsson, Sven Nordqvist, Charlotte Ramel, Marcus Gunnar Pettersson, Matilda Ruta, Lisa Wool-Rim Sjöblom, Emma Virke.

Sagt om spelet Möjliga familjen:

Spelar Möjliga familjen, inte Löjliga familjen, utan en ny variant som ger många fler möjligheter. Som så ofta följer intressanta samtal om vad som är en familj och varför? Vilka friheter vi har och andra inte.
Alice Bah Kuhnke

Och vilka illustrationer sen. Hur fina som helst!

[…] Vi gillade verkligen Möjliga familjen, ett spel som går att spela lugnt och trivsamt. Kolla på bilderna – se vilka familjemedlemmar de olika möjliga familjerna har. Extra mycket tyckte jag och M som inte är några tävlingsmänniskor om att det gick och spela småprata och ha trevligt utan att det var viktigt vem som vann. Möjliga familjen spelar jag gärna igen.
Prickiga Paula

Familjerna i Möjliga familjen är olika stora och det är ju också roligare. […] Det är en bra genusaspekt och den finns där i skymundan, precis som det ska vara.
Feministbiblioteket