Koll på Fotboll (faktabok) 5-100 år

169 kr

Rolig faktabok för barn och vuxna!

Hur ska fotbollsskorna sitta och vad betyder det att göra en glidtackling? När får någon rött kort och hur vet du när det är offside? Koll på fotboll är boken för dig som spelar fotboll eller vill börja spela. Den passar även utmärkt till alla vuxna som peppar sina barn och vill kunna följa med i spelet och fotbollssnacket. Enkelt förklarat av journalisten och fotbollsexperten Jennifer Wegerup. Häng med! Bollen är rund och den är i rullning!

Provläs här!

Beskrivning

Författare: Jennifer Wegerup
Illustratör: Jenny Karlsson
Utgivningsår: 2019 (augusti)
Storlek: 200 x 200 mm
Sidantal: 124 sidor
Inbunden
Miljömärkt: FSC, Svanen
Tryckt i Lettland

Sagt om boken:
Koll på fotboll är en utmärkt och mycket tilltalande bok om fotboll för de yngsta läsarna, skriven av Jennifer Wegerup, journalist och författare, meriterad såväl på fotbollsplanen som utanför. Tillsammans med illustratören Jenny Karlsson och formgivaren Linda Boodh har hon skapat en mycket läcker bok. /…/ Allt avspänt, intresseväckande och pedagogiskt, skrivet på ett levande språk, allt hållet i en genomgående vänlig ton. /…/ Jenny Karlssons färgstarka, fartfyllda och humoristiska illustrationer och Linda Boodhs luftiga formgivning bidrar till läsvänligheten. Koll på fotboll vänder sig till alla unga fotbollsintresserade, oavsett kön eller ålder; en härlig, bra bok som kan läsas av barn från lågstadiet och uppåt, gärna tillsammans med föräldrarna.
Staffan Wennerlund, BTJ

Den här boken är för barn, men den är också lämplig för vuxna som vill lära sig spelet och/eller vill prata med sina barn om fotboll. Pedagogisk, korta stycken, fina illustrationer, bra information – ja, en riktigt bra bok för dig som vill lära dig mer om fotboll. Och prata om fotboll med andra. Få koll, helt enkelt.  Superbra. Helt enkelt. 
Bokbloggerskan