­
ga_pa_mal_marta_3d
SHENYANG, CHINA - AUGUST 09:  Marta of Brazil celebrates after scoring the second goal during the Women's First Round Group F match between Brazil and North Korea in Shenyang Olympic Stadium on Day 1 of the Beijing 2008 Olympic Games on August 9, 2008 in Shenyang, China.  (Photo by Lars Baron/Bongarts/Getty Images)ANJA_gatu_2017_low

Förhandsköp: Gå på mål, Marta! (släpps 24/5)

159.00 kr

UTKOMMER 24 MAJ – kan förhandsbokas!

Det finns inget som kan stoppa Marta med bollen!
Inte spelarna på planen. Inte flip-flopsen. Inte brorsan. Hon är snabbast på plan där hon dribblar och fintar, och drömmer är att en dag vara med i landslaget. Men när en agent erbjuder henne en plats på en fotbollsskola i Rio vet hon inte vad hon ska göra. Det är långt hemifrån, och hon måste lämna alla hon tycker om. Och framförallt, det kostar en massa pengar. Martas mamma säger att hon får åka om hon får ihop pengarna själv. Nu sätts Martas vilja på prov!

En berättelse med fotbollen och kärleken till sporten i fokus, inspirerad av dribblardrottningen Marta Vieira da Silvas liv. En av världens bästa fotbollsspelare, som inte bara briljerar i brasilianska landslaget utan också som proffs i Sverige och nu amerikanska Orlando Pride.

Tillgänglig som restorder

Produktbeskrivning

Författare: Anja Gatu
Utgivningsår: 2017 (maj)
Storlek: 135 x 210 mm
Sidantal: 179 sidor
Inbunden
FSC-märkt
Tryckt i Lettland

Jag tycker det här är riktigt bra. Det är på tiden att det skrivs böcker om våra flickor på ett sätt som inspirerar. Det handlar om att vidga förväntningar på vad en flicka kan göra och inte göra.
Förbundskapten Pia Sundhage, om OLIKAs serie Fotbollsstjärnor

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Förhandsköp: Gå på mål, Marta! (släpps 24/5)”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.