Är du rädd, Simon Nordin? 6-9 år

131 kr

BOKOGRAM = Inslagen bok med personlig hälsning. Perfekt som present!

Skräck för de yngre barnen!

Det ska vara spökjakt i skolans källare! Simon ser fram emot det, för han älskar när det är läskigt. Men när lamporna släcks känner han hur en kall vind sveper mot hans nacke. Och när han vänder sig om är det bara Amy kvar i rummet. Hjälp, var är de andra?

Provläs här!

Här hittar du alla böckerna om Barnen i Lyckeskolan!

Vill du pyssla med barnen i Lyckeskolan? Ladda ner gratis här:

Ladda ner vår kostnadsfria pedagogiska handledning för SKOLAN här!

Beskrivning

Författare: Ebba Berg
Illustratör: Carl Flint
Utgivningsår: 2019 (september)
Storlek: 155 x 215
Sidantal: 36 sidor
Inbunden
Miljömärkt: Svanen, FSC
Tryckt i Lettland

Sagt om tidigare böcker i serien om Barnen i Lyckeskolan:

Den här sortens böcker behövs (…)
Agneta Warheim, BTJ

Böckerna om Barnen på Lyckeskolan är mina och treåringens favoriter. Med värme beskrivs helt olika personer med helt olika liv. Timmy Kent tycks ha någon slags funktionsvariation, och får också plats i bokens värld. Alla får vara med.
365 böcker du borde läsa

Igenkänningsfaktorn är stor. Det är en bok man blir glad av. En bok som är  skickligt skriven trots att den är lättläst, med enkel text och få sidor. Boken  har flera bottnar och det är ett stort plus att boken tar upp brännande frågor utan att ta ställning. Tummen upp för denna bok!
Barnboksbloggen

Vem är kär i Abel Svensson visar tydligt varför jag tycker så mycket om Olika. (…) Boken är jättefint  skriven och tar upp precis de frågor som vi pratar mycket om i familjen just nu. Den är dessutom lätt att läsa själv för den som knäckt läskoden.
Sagogrynet

Författaren Ebba Berg sätter fingret på allmänmänskliga känslor. (…) Berättelsen är fin i sin enkelhet, om behovet att känna sig omtyckt och särskild för någon.
Fria Tidningen