Kontakt

Har du ett uppdrag eller vill du bolla tankar och idéer?
Varmt välkommen att kontakta Marie Tomičić på marie(at)olika.nu eller på 0708-622808.

Vilka vi är

Vi är ett härligt gäng med olika bakgrund, erfarenheter och kompetenser men med den gemensamma viljan att skapa kommunikation som förändrar. Vi lutar oss mot forskning och skapar nytt framåt! Vi har ett brett nätverk inom alltifrån filmskapare och animerare till konsulter inom specifika normfrågor. Ja, vi ser helt enkelt till att skaffa den kompetens vi behöver för ditt uppdrag!

Marie Tomičić

Marie har en forskarbakgrund inom företagsekonomi med fokus på förändringsprocesser. Det var också det som drev henne att bli entreprenör att vara med och grunda Olika 2007. Marie jobbar med projektledning, text och bild och är expert på normkreativitet som bidrar till förändring. Det många inte vet är att Olika ända från start har jobbat med ett normkreativt tänk – långt innan det hade fått ett namn!

Emili Kvarnström Svensson

Emili är formgivare och illustratör med utbildning från bland annat Chelsea School of Design. Hon har också en kandidatexamen i Estetik och under många år utbildat studenter på Beckmans Designhögskola i Stockholm. Emili är vice ordförande för illustratörcentrum sedan sex år tillbaka och innan hon startade eget har hon även jobbat i många år som AD och med webbdesign.

Christina Knight – senior advisor

Christina har en gedigen erfarenhet från reklam- och kommunikationsvärlden och hon brinner för att skapa mångfald och förändra, nu som förändringsagent i sitt egna företag Uknight. Hon har jobbat som Copywriter sedan 1986 och som Creative Director sedan 2004 och har en Bachelor of Arts Degree från University of Sussex och University of California, San Diego, samt en examen i copy från Berghs School of Communication, Stockholm.

Johan Thorén

Johan är ekonom med inriktning på entreprenörskap och affärsutveckling. Har lång erfarenhet av att utveckla koncept i skärningspunkten mellan ideell, privat och offentlig sektor och har sedan 2001 följt sponsringsbranschen som chefredaktör för branschtidningar och frilansskribent för tidningar som Sponsorworld. Spons, Insight Magazine, CSR i Praktiken, Dagens Media och Sport & Affärer.