Olika kommunikation2017-11-20T22:45:37+00:00

Välkommen till Olika kommunikation!

Vilket samhälle vill du leva i? På vilket sätt kan din produkt, tjänst eller verksamhet bidra till en bättre och hållbar värld?
(Läs vår pressrelease inför lanseringen av Olika kommunikation!)

Olika Kommunikation är inte som andra kommunikationsbyråer. Vi utgår alltid utgår från värdegrund och jobbar normkreativt. Det finns i vårt DNA och för oss börjar det med mångfald, jämställdhet och jämlikhet. Skälet är enkelt. Det ger oss tusen möjligheter istället för få.

Vi tror att med makt att kommunicera och ta plats kommer ett ansvar. Vi tror att varumärken måste ta ställning för att människor kräver det. Vi säger inte att det är varken lätt eller riskfritt. Men vi vet att tillsammans blir det lättare.

Olika förlag har under många år jobbat normkreativt med text och bild och och förflyttat värderingar inom förlagsvärlden. Vi har belönats med bland annat Rättvisepriset och Stenbecks stipendium och nu tar vi våra kunskaper och erfarenheter vidare inom kommunikation och reklam.

Vi riktar oss till företag och organisationer och erbjuder koncept, kampanjer, screening, utbildning och konsultation. Vi erbjuder också second opinion och kan vara en normkreativ expertpartner till andra byråer.

Välkommen att bygga framtiden med oss!