Välkommen till OLIKA förskola!

För att skapa förändring krävs en gemensam kunskapsgrund och praktiska tips och metoder – det är en av OLIKAs styrkor. Vi har mångårig erfarenhet av att leverera uppskattade utbildningar kring jämställdhet, normkreativitet och barns rättigheter. Vi kommer gärna till din förskola! Våra böcker följer också förskolans läroplan om jämställdhet och jämlikhet.

Önskar du offert om utbildning, kontakta oss på utbildning@olika.nu. Vill du ha tips på böcker och annat, kontakta oss på vår chatt eller på info@olika.nu. Vi ser fram emot att höra av dig!

.

Utbildningar för förskolan

.

Metodböcker och bokpaket till förskolan

Vi har plockat ihop våra favoriter så att ni enkelt ska kunna fylla på förskolans bokhylla. Bokpakten hjälper er att leva upp till förskolans värdegrund och läroplan. Olika författare och illustratörer gör att variationen i språk och bild är stor!

Bokhandledningar till alla våra böcker

Att ställa frågor som utmanar förlegade stereotyper är inte alltid så lätt. Därför har vi skapa bokhandledningar som hjälper till. Perfekta att ha som en förlängning av lässtunden.

.

OLIKA hjältar som skapar glada rum

UppfinnarJohanna, Kivi, Konrad och Barnet i Titta parken. De är våra hjältar för att de breddar representationen och ger barn fler möjligheter. Hjältarna är ca 30 cm.