­
pärm_3d

Handledningspärm KOMPLETTERA 1-6 år

1,620.00 kr

Har du tidigare köpt ett Förskolepaket för 1-6 år?

Tyckte du precis som många andra att det var ett bra sätt att arbeta med likabehandling i barngruppen, samtidigt som ni samlades kring en riktigt bra bok? Skulle du vilja komplettera ditt paket med nya böcker som vi har gett ut sedan det första förskolepaketet såg dagens ljus? Då kan du beställa ett kompletterat förskolepaket för 1-6 år! Det här är den kompletterande pärmen, där du hittar alla handledningar till våra nya böcker.

I en fin pärm får du alla våra handledningar till vår senaste utgivning, så att du enkelt kan arbeta med de frågor som böckerna väcker.
Allt är självfallet skrivet ur ett normkritiskt perspektiv!

Handledningarna tar upp teman ur boken och kopplar även till läroplanen. Dessutom finns det rutor med kunskapspåfyllnad som riktar sig till pedagogen!

Du får dessutom en fin pärm på köpet

Produktbeskrivning

Böcker väcker tankar och är en perfekt grogrund för dialog, reflektion och utveckling. En del av våra böcker innehåller specifika teman och frågor men alla våra böcker kan användas både som glädjerik läsning och som ett verktyg. Våra böcker samspelar med förskolans och skolans styrdokument och syftar till att spegla fler barns vardag, skapa empati och ge utrymme för viktiga ämnen.

Handledningspärmen ingår i flera av våra bokpaket till reducerat pris! Läs mer om dem här!

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Handledningspärm KOMPLETTERA 1-6 år”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.